Mærkesager

En mere human udlændinge- og flygtningepolitik

Mit virke som advokat med speciale i udlændingeret har gjort, at jeg har fået et særligt indblik i den danske udlændinge- og flygtningepolitik, der desværre ikke er et gennemtænkt projekt. 

Læs mere

En mere retfærdig retspolitik

Det er for mig magtpåliggende, at vi i Danmark alle er lige for loven og respekterer de danske værdier og principper, der ligger til grund for vores fælles institutioner. Retspolitik ligger mit hjerte nært, da min forkærlighed for jura har været en stor del af både min karriere som advokat og politiske motivation. 

Læs mere

Bedre rammer for iværksætteri og innovation

Hvor skal det næste store danske eksporteventyr komme fra? Hvordan skaber vi de bedste forudsætninger for, at vores virksomheder kan lave bæredygtige, profitable og smarte løsninger på nutidens problemer? 

Læs mere

Bedre adgang til sundhed

Det danske sundhedsvæsen og sygesikring er et essentielt organ i det danske samfund. Det erfarede jeg på egen krop, da jeg få år tilbage blev ramt af en blodprop. Det er fundamentet for, at vi i Danmark kan sove trygt om natten velvidende, at der er nogen til at tage os af os, hvis uheldet skulle være ude.

Læs mere

Mere frihed til uddannelsessystemet

Det er vigtigt, at Danmark bliver et meget rigere land i fremtiden, end det er i dag – for alle der bor her. Ved at have verdens bedste uddannelsessystem kan vi sikre vores fremtid, og ikke mindst give folk i Danmark mulighed for at skabe sig det liv, de ønsker.

Læs mere